Saleship forbinder din webshop eller ERP-system med din nye salgskanal; online globale markedspladser.

Når du sælger på markedspladser, har du brug for et hurtigt og præcist ordreflow, som passer med dit regnskabsflow. Se vores nuværende og kommende integrationer herunder og kontakt os her, hvis du er interesseret i at optimere dit online salg. Vi udvikler løbende nye integrationer og lytter gerne til dit forslag om den næste.

Dandomain

Som én af Danmarks største og ældste webshop-platforme, servicerer Dandomain over en halv million domæner og leverer en lang række forskellige it-løsninger.

Læs mere om Dandomain

Smartweb

Siden 2005 har Smartweb leveret webshop-løsninger til små og mellemstore virksomheder og er et af de mest anvendte danske webshop-systemer med 6.000 aktive webshops.

Læs mere om Smartweb

Dynamics 365

Dette velkendte ERP-system hjælper SMVer med økonomi- og lagerstyring, men varetager ligeledes supply chain management, CRM-funktioner og forretningsanalyse.

Læs mere om Dynamics 365

Siden 1995 har ScanNet leveret it-løsninger til danske webshop-systemer. Servicerer mere end 60.000 domæner og er en del af team.blue.

Læs mere om ScanNet

WooCommerce

WooCommerce er et gratis open source e-commerce plugin til WordPress med mange millioner af webshops verden over. 

Læs mere om WooCommerce

e-conomic

Med over 140.000 danske kunder er Vismas e-conomic en af de største og mest betroede regnskabssystemer på markedet.

Læs mere om e-conomic

Wannafind.dk A/S blev stiftet i år 2000 og er nu én af landets fremmeste hostingleverandører med mere end 29k kunder og 35 medarbejdere.

Læs mere om Wannafind