Har du brug for hjælp til start, salg og marketing? Saleship samarbejder med med Danmarks skarpeste konsulentbureauer.

For at du kommer bedst i gang, uanset hvilken markedsplads du vil sælge på, anbefaler vi dig at få hjælp fra et af nedenstående konsulenthuse.

Be Ahead

Danmarks førende Amazon-eksperter fra Be Ahead, hjælper virksomheder med opstart på Amazon, betalte kampagner, produkt- og kontooptimering, samt kurser afholdt i forbindelse med E-eksport Via Online Markedspladser.

Be Ahead har ydermere udviklet en beregner, som hjælper dig med at forstå udgifterne forbundet med en Amazon-strategi. Find den her.

Besøg Be Ahead
Be-ahead

Valuezon

Fra deres danske base i Vejle, hjælper det tyske firma Valuezon, danske virksomheders vej til Amazon og successen derpå. Med deres salgsdrevne strategiske fokus og store indsigt i Amazons maskineri, er Valuezon er godt bud på din Amazon-partner.

Besøg Valuezon
Valuezon

Nørgård Mikkelsen | NMIC

Grundlagt i 1967 i Odense, har Nørgård Mikkelsen A/S vokset sig til et af Danmarks største reklamebureauer og har stået bag adskillige markante reklamekampagner både i trykte og elektroniske medier. Bureauet har – udover markedspladsrådgivning – salg, marketing og branding i dets DNA.

Besøg Nørgård Mikkelsen
Nørgård Mikkelsen | NMIC

Mazon Media

Amazon-nørder med et mål om at hjælpe danske virksomheder med at vækste på den globale markedsplads. Med kompetencer inden for branding, marketing og forretningsudvikling, kombineret med kendskab til Amazons algoritmer, tilbyder de en service der drager fordel af alle vækstmuligheder.

Besøg Mazon Media
Maze-One Nordics

Maze-One Nordics

Markedspladsspecialisterne i Maze-One hjælper brands og retailers med deres GOMP-strategier. Deres kunder tæller bl.a. Coca Cola, Ubisoft, Hunkemöller, samt Unilever, hvor de leverer konsultering i paid marketing, content og især onboarding.

Besøg Maze-One Nordics
Maze-One Nordics

E-eksport Via Online Markedspladser

Et projekt i samarbejde mellem nogle af de stærkeste eksperter indenfor dansk eksport. Saleship er IT-leverandør til projektet, som har til formål at hjælpe danske virksomheder med at forøge deres eksport; hjulpet på vej gennem digitale kanaler.

Læs mere om projektet her
GOMP-projektet