Har du brug for hjælp til start, salg og marketing? Saleship samarbejder med med Danmarks skarpeste konsulentbureauer.

For at du kommer bedst i gang, uanset hvilken markedsplads du vil sælge på, anbefaler vi dig at få hjælp fra et af nedenstående konsulenthuse.

Be-ahead

Be-ahead

Danmarks førende Amazon-eksperter fra Be-ahead, hjælper virksomheder med opstart på Amazon, betalte kampagner, produkt- og kontooptimering, samt kurser afholdt i forbindelse med E-eksport Via Online Markedspladser.

Be-ahead har ydermere udviklet en beregner, som hjælper dig med at forstå udgifterne forbundet med en Amazon-strategi. Find den her.

Besøg Be-ahead
Valuezon

Valuezon

Fra deres danske base i Vejle, hjælper det tyske firma Valuezon, danske virksomheders vej til Amazon og succesen derpå. De har erfaring med brands, distributører, producenter, iværksættere og selv andre konsulenthuse.

Med deres salgsdrevne strategiske fokus og store indsigt i Amazons maskineri, er Valuezon et godt bud på din Amazon-partner.

Besøg Valuezon
Trademinds

Trademinds

Amazon-konsulenterne fra Trademinds hjælper hver dag alle typer danske virksomheder med opstart og optimering af salg Amazon. Erfaring fra salg af egne produkter på Amazon gør, at Trademinds kan stå for al Amazon-relateret, hvilket gør dem til foretrukne samarbejdspartnere. Trademinds leverer både konsultation og full-service løsninger, så Amazon bliver en agil salgskanal for jer, med professionelle øjne på jeres Amazon-konto, hele tiden.

Besøg Trademinds
Wemarket

Wemarket

Wemarket er din samarbejdspartner indenfor drift, marketing og strategi, både på traditionelle kanaler og Amazon. Med indgående kendskab til Amazon, rådgiver de både nye og etablerede virksomheder på Amazon. WeMarket har den nødvendige erfaring til at kunne hjælpe dig i gang med, eller videreudvikle din nuværende tilstedeværelse på Amazon.

Besøg Wemarket
Nørgård Mikkelsen | NMIC

Nørgård Mikkelsen | NMIC

Grundlagt i 1967 i Odense, har Nørgård Mikkelsen A/S vokset sig til et af Danmarks største reklamebureauer og har stået bag adskillige markante reklamekampagner både i trykte og elektroniske medier. Bureauet har – udover markedspladsrådgivning – salg, marketing og branding i dets DNA.

Besøg Nørgård Mikkelsen
Mazon Media

Mazon Media

Amazon-nørder med et mål om at hjælpe danske virksomheder med at vækste på den globale markedsplads. Med kompetencer inden for branding, marketing og forretningsudvikling, kombineret med kendskab til Amazons algoritmer, tilbyder de en service der drager fordel af alle vækstmuligheder.

Besøg Mazon Media
Maze-One Nordics

Maze-One Nordics

Markedspladsspecialisterne i Maze-One hjælper brands og retailers med deres GOMP-strategier. Deres kunder tæller bl.a. Coca Cola, Ubisoft, Hunkemöller, samt Unilever, hvor de leverer konsultering i paid marketing, content og især onboarding.

Besøg Maze-One Nordics
GOMP-projektet

E-eksport Via Online Markedspladser

Et projekt i samarbejde mellem nogle af de stærkeste eksperter indenfor dansk eksport. Saleship er IT-leverandør til projektet, som har til formål at hjælpe danske virksomheder med at forøge deres eksport; hjulpet på vej gennem digitale kanaler.

Læs mere om projektet her